DOLAR
32,1871
EURO
34,9637
ALTIN
2.504,53
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Parçalı Bulutlu
33°C
Balıkesir
33°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Luminor Marina

Luminor Marina

Lüks saat markalarından birisi olan Luminor Marina koleksiyonerlerin dikkatlerini üzerine çekmesi ile ün kazanmıştır. Saatin kült modelleri küçük saniye tasarımı ile ön plana çıkıyor. Marka bu modeli hiç değiştirmeden bugüne kadar getirmeyi başarmış ve önünden hiçbir şey kaybetmemiştir. İtalyan deniz kuvvetleri bu saati Zorlu testlerden geçirilmiş ve güçlü stilini kanıtlamıştır.

Ünlü film yıldızları bu saat modelini tercih ediyor. Gün ışığı ve cehennem melekleri filmlerinde Sylvester Stallone Luminor Marina saat tercih etmiştir. Askeri saat olarak tasarlanmış modeller dünya çapında kullanılır hale gelmiştir. 300 metreye kadar su geçirmeme özelliğine sahiptir. Çünkü dalgıç saatleri denizaltı komandoları için tasarlanmıştır.

Luminor Marina Dünyasını Keşfedin

Kasa büyüklüğü işlevsellik materyal ve tasarım açısından birbirinden farklı özelliklere sahip olan koleksiyon ürünleri bulunuyor. Otomatik seni en çok tercih edilen saatler arasındadır. 72 saatlik güç rezervine sahiptir. 300 metre ve 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliği olduğundan dolayı en çok tercih edilen saatlerden bir tanesi haline gelmiştir. Kasa boyutları farklılık gösteriyor. 40, 42, 44 mm olan kasa boyutlarından herhangi birini tercih edebilirsiniz. Modellerin tarih ve saniye göstergeleri gayet minimal olarak tasarlanmıştır.

Luminor Marina Alternatifleri

8 Days koleksiyonunda titanium sürüm ve paslanmaz çelik versiyonlar bulunuyor. 44 mm kasa çapına sahiptir. Yaklaşık 8 günlük güç rezervi ile saat koleksiyoncuları tarafından tercih ediliyor. Karanlıkta bile net olarak görünen ve su geçirmeyen yapıları ile birbirinden farklı alternatif tasarlanmıştır. Kasası karbon fiber olan modeller kırmızı altından üretilmiş olan modeller vardır. Koleksiyon parçalarını https://www.entropia.club/tr/luminor-marina-47-mm-pam00422/ adresinde bulabilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.