DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Yağmurlu
16°C
Balıkesir
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C

2024 Kurban Bayramı Tatili İçin Uygun Fiyatlı Oteller Avşa Adası’nda!

2024 Kurban Bayramı Tatili İçin Uygun Fiyatlı Oteller Avşa Adası’nda!

Avşa Adası Marmara Bölgesi’nin güzide tatil beldelerinden birisi olarak 2024 Kurban Bayramı tatilinde kapılarını açıyor.

Avşa Adası‘ndaki havuzlu turistik hoteller, oteller, pansiyon ve apartlar ekonomik kurban bayramı tatili için sizlerin hizmetinde olacak. Kişi başı günlük 20 Tl’den başlayan fiyatlar ile kurban bayramı tatili hizmetinize açık olacak Avşa Adası otel ve pansiyonları Ekonomik Kurban Bayramı tatili için özellikle aile ve çiftlere huzurlu bir tatilin kapılarını açmış olacak. Tam pansiyon, yarım pansiyon, sabah kahvaltısı yada sadece konaklama hizmetlerini sunan Avşa Adası otel ve pansiyonları Kurban Bayramı tatilinizde sizleri bekliyor.

Muhafazakar Aileler İçin Tatilde Avşa’da!

Yiğitler Köyü muhafazakar ailer ve tüm aileler için ideal bir tatil imkanı sunuyor. Şehrin gürültüsünden uzak, deniz dalgası ve kuş sesleri içerisinde doğa ile ile iç içe bir tatil isterseniz Avşa Adası Yiğitler Köyü Otelleri sizlerin hizmetinizde. Üstelik Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde de 20 TL’den başlayan fiyatlar ile konaklayabilirsiniz.  Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde bulunan havuzlu tatil kompleksleri de sizlere lüks tatilin kapılarını açıyor olacak. Ayrıca  Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde bulunan Altınkum plajı cennet gibi koy olarak tanımlanmaktadır. Bu bölgenin denizi ve kumsalı Avşa Merkeze göre daha sığ ve temizdir.

Bayramda Avşa Adası’nda eğlence

Kurban Bayramı tatilinizde Avşa Adası‘nda bulunan eğlence kulüpleri, barlar, discolar tam kadro çalışıyor olacak. Özel partiler ve konserler düzenleyen Avşa Adası eğlence mekanları birbirinden özel şovlar ile sizleri bekliyor olacak.

Avşa Adası’na Ulaşım

Avşa Adası İstanbul’dan İDO ile 2 saat 45 dk., Erdek’ten feribot ile 2 saat, hızlı feribot ile 45 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Avşa Adası’na Tekirdağ’dan da sürekli arabalı feribotlar mevcuttur. Güncel Avşa Adası feribot fiyatları için linke tıklayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.