DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
26°C
Balıkesir
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Susanoğlu Otelleri 2023

Susanoğlu Otelleri 2023

Akdenizin en temiz ve sakin koylarından biri olan Susanoğlu Mersinin Silifke ilçesine bağlı eski bir beldedir. Eski adıyla Atakent olarak bilinen belde büyükşehir yasasından sonra mahalle olmuştur. Bölge genelde Susanoğlu ismiyle anılmakta ve bilinmektedir.

Bölgede 100 den fazla bulunan konaklama merkezleri genel olarak Apart Daireler şeklinde hizmet vermektedir. Ayrıca bölgede bulunan otellerde açık büfe ve yarım pansiyon seçenekleri bulunmaktadır. Her kesime hitap edebilecek şekliyle Susanoğlu tatil için ülkemizin nadide beldelerinden biri olduğunu bizlere kanıtlıyor. Sadece yaz tatili için değil turistlik bir çok merak uyandıran noktasıyla da dikkatleri üzerine çeken belde de helenistik dönemden  günümüze uzanan bir çok tarihi bölgeyi ziyaret etmeniz mümkün.

Susanoğlu Gezilecek Yerler

  • Cennet – Cehennem Mağaraları
  • AdamKayalar
  • Astım Mağarası
  • Uzuncaburç
  • Kanlı Divane

gibi tarihi mekanlarda vakit geçirebilir yada kendinizi Akdeniz’in serin sularına atabilirsiniz.

Şöyle bir düşünce vardır. Taşı toprağı görüpte ne yapıcam benim hiç ilgimi çekmiyor diyebilirsiniz. Ancak bir çok böyle düşünen insanın tarihi bölgeleri gezdikten sonra bunları nasıl yapmışlar aklım ermiyor gibi söylemlerine şahit olduk. Burada sadece bir taştan bahsetmiyoruz Adamkayaları gördükten sonra bu dik yamaçlara bu devasal heykelleri nasıl yapmışlar, Cennet Cehennem mağaralarının dibindeki bu tapınağı nasıl buraya inşaa etmişler, Bu astım mağarası binlerce yılda nasıl bu hale gelmiş gibi söylemlerle ağzınız açık bir şekilde gezeceğinizin garantisini verebiliriz.

Daha detaylı bilgi almak için Susanoğlu Otelleri tatil rehberini ziyaret edebilirsiniz.

www.susanogluotelleri.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.