DOLAR
32,3346
EURO
35,1645
ALTIN
2.241,82
BIST
8.717,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
9°C
Balıkesir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

SONDAKİKA : Avşa Adası Yenileniyor !

SONDAKİKA : Avşa Adası Yenileniyor !

Bildiğiniz gibi ilimize bağlı olan Avşa Adası Türkiye’de Tatil için en çok tercih edilen yerlerden birisi. Özellikle İstanbula yakınlığı ile tercih sebebi olan adada yerleşim alanı kısıtlı ancak nüfus kalabalık olunca iş tatilden çok eziyete dönüşmekteydi. Avşa adasının nefes alması mantıklı çözümlerle yenilenmesi gerekiyordu. Belediye Başkanı Süleyman Aksoy yapmış olduğu açıklamayla bu soruna çözüm getirmeye başladığını projeleriyle gösterdi.. !

AVŞA SAHİL REVİZYON PROJELERİ GÖZ DOLDURUYOR

Avşa Mahallemizin yeni görünümü için projeler sıraya dizildi.Bir yeni projede eski Rıhtım Cafe yerinde hayat bulacak. Çizimleri DMA Mimarlıkça hazırlanan toplamda 383 m2 alana yayılacak projede ; bir restaurant bir cafe,bir kış bahçesi ve WC mevcut.180 m2 kapalı alanı kapsayan projede 68m2’lik alan kış bahçesine ayrılmış durumda.Proje ile birlikte 87 mt yürüyüş yolu yenilecek ve kayık tekneler için yanaşma iskelesi oluşturulacak. Proje ihalesinin ocak ayının ilk haftasında yapılacak ve sezona yetişmesi için gerekli önlemler alınacak. Hayata geçecek ve Avşa’nın vitrinini değiştirecek tüm projelerin başta Avşa halkımıza ardından tüm ada halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.